Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

Femund Canoe Camp

Sommer
Camping / 
glamping
Hytte 
/ koie
The property
Den norske villmarken med kano – opplev Femundsmarka på nært hold
  • Kanoutleie
  • Hytteutleie
  • Glamping

Femundområdet utgjør et av de siste store, uberørte villmarksområdene i Sør-Norge og kjennetegnes av runde fjelltopper, eldgamle furuskoger og næringsfattige vassdrag, noen steder omkranset av frodige bjørkeskoger. Femund er Norges andre største innsjø, og befinner seg i et eldorado av en rekke større og mindre sjøer, elver og fiskevann, alle beliggende på et høydeplatå i den svært tynt befolkede kommunen Engerdal.

Med sine mange vann, vakre natur og tørre klima som innbyr til friluftsliv, er Femundsmarka derfor perfekt for både dagsturer i kano, og lengre utflykter. Foruten å gjøre fisketuren betydelig lettere lar en kanotur seg lett kombinere med andre friluftsaktiviteter, som bærplukking, fjell- og sykkelturer.

Selv om Femund kan by på mange solskinnsdager og høye temperaturer, kan du risikere å møte tøffe værforhold. Det er heller ikke lett å vite hvor fisken biter best, hvor man helst bør padle, eller hvordan sikkerheten ivaretas i kano.

Basert på dine ønsker, forutsetninger og de rådende værforhold kan vi sammen med deg skreddersy din villmarksopplevlse slik at du og ditt reisefølge får oppleve Femundsmarka på sitt beste. Med over 40 års erfaring fra området ønsker vi på Femund Canoe Camp deg velkommen til ditt neste villmarkseventyr!

I nærheten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sosiale medier
More from this employer
Femund Brygge og pub
oktober 4, 2022
Galten Gård Servering
oktober 4, 2022
Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet