Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

Valdalen Gård Servering

Hele året
Lokalmat
The property
Ved Femundsmarkas dørstokk 
  • Servering
  • Selskap

Valdalen Gård er en gammel fjellgård som ligger 800 meter over havet, mellom Femundsmarka og Gutulia nasjonalparker, og mellom Elgå ved Femund og svenskegrensen.

Valdalen gård har vært drevet som turistbedrift siden 1946, den ble da drevet av Martins foreldre, Martin og Inga. I 1971 ble hovedhuset, det som i dag er pensjonatbygget, bygd ut. Kjøkkenet og spisesalen ble bygd ut, og det ble utvidet med ei romslig peisestue. Her er det i dag plass til ca. 60 spisegjester samtidig.

Gården driver hjorteoppdrett. Hjorteoppdrettet på gården faller rett inn i lokalmat satsingen som Engerdal kommune legger til rette for. Lokal mat og lokalproduserte råvarer er et bærende element for Valdal AS, dette skal gi gode matopplevelser og gi oss et fortrinn konkurransemessig.

Mat og meny

Vi kan servere alt fra enkel husmanskost til rene festmenyer. Alt med fokus på lokale produkter og mye bruk av vilt og fisk, solid hjemmelagd mat. Vi har skjenkebevilling med alle rettigheter. Ved bestilling av mat, ønsker vi at dere sier ifra om dere har spesielle ønsker og behov, som allergier og intoleranser.

For fotturister

For deg som er på fottur i området, og ønsker å bo og spise hos oss serverer vi tradisjonell turisthytte mat, der frokost, nistepakke og treretters middag er det vanligste, vi bruker DNT sine medlemspriser. Vi ønsker helst at dere kontakter oss for bestilling av overnatting og mat senest dagen i forveien.

Selskap

Valdalen gård er perfekt for selskaper og feiring av spesielle anledninger. Konfirmasjoner, barnedåper, bryllup, bursdag, julebord, firmafest eller hva dere måtte ønske. Området danner en fantastisk ramme for selskapet.

  • Sosialt og nært
  • Du bestemmer menyen
  • Overnatting til ca 40 personer
  • Koselig spisesal
  • Peisestue
  • Fantastiske omgivelser
  • Romslige uteområder

I nærheten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sosiale medier
More from this employer
Femund Brygge og pub
oktober 4, 2022
Galten Gård Servering
oktober 4, 2022
Femundtunet Servering
oktober 4, 2022
Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet