Aktiviteter

Kano
En vakker kombinasjon av store og små vassdrag i helt spesiell fjellnatur gjør kanolandet Femund Engerdal til et attraktivt område for kanopadlere.
LES MER
Vandre
Med sitt varierte turterreng gjennom skog, fjell og myr er Femund Engerdal rene paradiset for turgåere.
Les mer
Ride
Opplev Engerdals storslåtte natur fra hesteryggen.
LES MER
Sykle
Skreddersy din sykkeltur etter egne ønsker. Velg mellom lange og korte turer på grus, sti eller asfalt. Et yrende sti- og skogsbilveinett gir uendelig med sykkelruter for stisyklisten. Her er det kun fantasien som setter grenser.
Les mer

Følg med på kalender for å finne arrangementer

october, 2021

Femundsmarka og Gutulia Nasjonalpark

Engerdal nasjonalparkkommune har 2 nasjonalparker, Femundsmarka nasjonalpark og Gutulia nasjonalpark. Nasjonalparkene er med på å sette sitt preg på Engerdal. Her finnes uendelige turmuligheter både sommer- og vinterstid. Flotte fjellvann med unike fiskemuligheter, fantastiske vyer og rike kulturminner. Nasjonalparkene er vernet slik at både vi og de kommende generasjoner skal kunne oppleve uberørt natur og dyreliv i disse flotte fjellsområdene.​

På ski gjennom Femund Engerdal

Her kan du både gå på ski i oppmerkede skiløyper og skape dine egne eventyr utenfor allfarvei.

Snøscooter

Det er nå mulig å kjøre snøscooter på oppmerkede løyper.
NYHET

Fiske

På bare 1 fiskekort kan du fiske i over 900 sjøer, tjern, elver og bekker. Ta med familien på lett tilgjengelig fiske fra land eller båt, eller pakk sekken for ukelange eventyr i Femundsmarka. Mange vann har kun edelfisk som røye og ørret, mens andre inneholder også harr, sik, abbor og gjedde, Se en oversikt over fiskeartene i hvert enkelt vann i Engerdal Fjellstyres fiskeguide. Spesielt attraktive fiskeområder er Isteren-Galtsjøen, Femundselva, Røa i Femundsmarka, Elgåområdet, Sømåa og Hognsjøen.

Vandre

Med sitt varierte turterreng gjennom skog, fjell og myr er Femund Engerdal rene paradiset for turgåere. Ta turen til en av våre kjente turperler, eller gå på oppdagelsesferd for å finne din helt egen. Med alt fra lettgåtte skogsbilveger og merkede stier, til lengre og mer krevende ruter ligger det tilrette for hver og en.

Jakte

Småviltjakt - elgjakt - rådyrjakt - beverjakt

Scandinavian Mountains

Guidede opplevelser i to land.

Severdigheter

Her finner du mange steder som er verdt å besøke både for store og små.

Kalender

Langrenn og fjellski
Femund Engerdal kan by på masse fine skiløyper og mye snø hele vinteren. Det er muligheter både i preparerte løyper, utenfor løyper og i lysløyper!
LES MER
Snøscooter
Kjør snøscooter på oppmerkede løyper.
LES MER
Hundekjøring
Opplev hundekjøring.
LES MER
Isfiske
Fisk i over 900 vann på kun ett fiskekort.
LES MER
X