Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

Galten Gård Servering

Hele året
Lokalmat
Catering
Universelt utformet
The property
Velkommen til gards – velkommen til vårt paradis! 
  • Lokalmat
  • Catering
  • Selskap
  • Spise

Middag “Dagens 3 retter”
Her på Galten Gård har vi et litt annerledes konsept, og det går ut på at vi serverer middag kl. 18.00 i restauranten hver dag mellom ca 15. juni – 31. august. Det blir da servert ulike retter som er hjemmelaget med lokale råvarer.

Vi har dessverre ikke mulighet til å ta i mot forhåndsbestillinger på bestemt mat når det kommer til dagens middag. Vi lover deg likevel en unik matopplevelse med nydelige råvarer som hovedbase. Rettene varierer i vilt og fisk. Ring å bestill mat senest dagen før du ønsker å spise. For meny og pris – ta gjerne kontakt med oss på tlf. 913 94 575 eller 951 08 488.

Frokost
Vi serverer deilig frokost hver dag kl. 09.00 i spisesalen. Vi har et variert og innholdsrikt matbord, der gjestene våre får mye godt å velge i. Det er også mulighet for å smøre seg matpakke og fylle opp termosen med nytraktet kaffe/te. Ring gjerne dagen før du ønsker å spise frokost. Ta kontakt med oss på tlf. 913 94 575.

Selskaper: En fin dag på Galten Gård
På Galten Gård passer det fint å feire store begivenheter eller samle venner og familie til en uformell, sosial weekend. Enten det er dåp, konfirmasjon, bryllup, slektstreff, jubiléer eller andre anledninger. Om du ønsker et lite selskap med min. 10 gjester eller et stort selskap for 60 personer er det muligheter hos oss.

Vi dekker i restauranten med sitteplasser til 60 personer, spisestua med sitteplasser til 25-30 personer og peisestua vår “Fjøset” har sitteplasser til 40 personer. I tillegg setter vi gjerne opp et telt og dekker til langt festbord. Vi er fleksible og strekker oss langt for våre gjester. Ta kontakt med oss for tilbud og planlegging av en spesiell anledning!

I nærheten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sosiale medier
More from this employer
Femund Brygge og pub
oktober 4, 2022
Femundtunet Servering
oktober 4, 2022
Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet