Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

Hogstad Hytteutleie

Hytte 
/ koie
The property
Velkommen til våre hjemmekoselige hytter
  • Scooter inn – scooter ut
  • Hytter ved Femund og på Drevsjø

Solvor & Knut ønsker dere velkommen inn på vår nedlagte gård. Vi har to utleiehytter; Sommerfjøset og Stallen.

Begge hyttene er av god standard med det meste av utstyr. Sommerfjøset er på 50 m2 på ett plan. Det har to soverom med totalt fem sengeplasser (en familiekøye og en dobbeltseng). Stallen er på 45 m2 på ett plan. Den har to soverom med tilsammen fem sengeplasser (en familiekøye og dobbeltseng). Begge hyttene har stue/kjøkken og bad, og er godt utstyrt med dyner/puter (må ta med eget sengetøy/håndklær), og ellers alt du trenger til et kjøkken, begge hyttene har vedfyring (ved inngår i leieprisen).

Vi har lagt vår sjel i å gjøre hyttene hjemmekoselig, slik at her kan du føle hyttekosen krype inn. Vi ligger nært Drevsjø sentrum, Blokkodden villmarksmuseum, Drevsjøen med flott badestrand på sommeren og muligheter for isfiske på vinteren.

Rett i nærheten til skiløypenett/turstier på Drevsjø. Ikke langt til flere fiskemuligheter og andre aktiviteter som destinasjonen byr på. På vinteren kan du rett fra hytta kjøre ut i Engerdals snøscooterløype. Velkommen til oss som vår gjest.

I nærheten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

+47 476 60 025
Sosiale medier
More from this employer
Marikroken Seter
oktober 4, 2022
Femund Brygge og pub
oktober 4, 2022
Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet