Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

Kjærran Gård

Hytte 
/ koie
Gård / sæter
The property
Tilbring ei natt eller to i rolige / lugne omgivelser 
  • Hytteutleie 
  • Fine tur- og skiløyper i nærområdet 
  • Selvhushold
  • Alpinanlegg i i nærheten

Koselig hytte i naturskjønne omgivelser i Engerdal, midt i mellom nasjonalparkene Femundsmarka og Gutulia på østsiden av Femunden. Stedet grenser til Storsäteren, Idre i Älvdalens kommune Norra Dalarnas län Sverige. Ligger bare ca. 1750 m fra riksgrensen mot Sverige. Tur- og skiløyper rett ved, og kun 15 minutter med bil til alpinanlegget på svensk side. 

Kjærran gård er et lite gårdsbruk ved Valdalsfjellet. Hytta som vi leier ut ligger fint til, litt for seg selv på gården. Det er enkelt å komme frem til hytta hele året. Bilvei helt frem. Mange turmuligheter sommer som vinter. På vinteren er det flere oppkjørte løyper. Om sommeren er det bra med fiskemuligheter. 

Hytta er beregnet for selvhushold. Den har 6 senger og består innvendig av: bad, stue som har åpen løsning med kjøkkenkrok. Den er innredet etter dagens standard med oppvask, komfyr, kjøleskap med fryseboks, samt servise med tallerkener, bestikk og kopper m.m. To soverom med plass til 4 i det store og 2 i det minste. Eget sengetøy og håndklær må tas med av de som leier. Varmekilde i hytta er primært fyring med ved, ved inngår i leien. Vasking inngår Ikke i leien, det gjøres av dere som leier, eller gjøres av utleier mot et pristillegg.  Sistnevnte må bestilles helst før eller senest ved ankomst og betales direkte til utleier.

Følg oss gjerne på Facebook for mer jevnlige oppdateringer. 

I nærheten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sosiale medier
More from this employer
Marikroken Seter
oktober 4, 2022
Femund Brygge og pub
oktober 4, 2022
Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet