Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

Gløtberget Gård og hytteutleie

Hytte 
/ koie
Gård / sæter
The property
Tilgang til naturopplevelser hele året 
  • Hytteutleie
  • Båtutleie
  • Kanoutleie

Gløtberget Gård & Hytteutleie ligger idyllisk til ved Isterens bredde sør–øst i sjøen der elva Gløta renner inn. Gården og hyttene ligger helt nede ved sjøkanten med utsikt mot Sølenfjellet med sine 1755 moh. Her er fine fiskemuligheter i Isteren etter storørreten og harren, eller fluefiske i Gløta.

Fine turmuligheter med stier og toppturer i fint skogs- og fjellterreng.

Hyttene har høy standard med 3 soverom, bad m/dusj og kjøkken med oppvaskmaskin og utstyr. Har også små hytter som ikke har innlagt vann, hvor man må benytte sanitær bygg. Alle hytter har vedovn/peis. Robåter, motorbåter og kanoer til utleie. Om vinteren kan vi tilby fine skiløyper i variert terreng og fine isfiskemuligheter.

Velkommen til oss på Gløtberget Gård, her er det aktiviteter for alle. Benytt den fine naturen vi har her, eller bare nyte stillheten og roen dere finner her!

I nærheten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sosiale medier
More from this employer
Marikroken Seter
oktober 4, 2022
Femund Brygge og pub
oktober 4, 2022
Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet