Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

Svukuriset Turisthytte

Camping / 
glamping
Hytte 
/ koie
Dyrevennlig
Matservering
The property

Svukuriset turisthytte: Ditt eventyr i hjertet av Femundsmarka

  • 2, 4 og 6 sengs rom
  • Sovesal
  • Servering

Velkommen til Svukuriset, en perle av en hytte skjult i den storslagne Femundsmarka nasjonalpark. Her venter et eventyr i villmarken, med et mylder av stier og spennende naturaktiviteter rett utenfor døren. Enten du er en entusiastisk vandrer, en familie på eventyr, eller en naturfotograf på jakt etter den perfekte bildet, tilbyr Svukuriset den ideelle basen for å utforske de rike skogene og de krystallklare vannene i Norges tredje største innsjø, Femunden. Opplev ekte villmark, kryss grensen til Sverige, og skap minner som varer livet ut 

Velkommen til Svukuriset – din base for uforglemmelige opplevelser i Femundsmarkas hjerte. Svukuriset er mer enn bare en hytte; det er et startpunkt for eventyr i et av Norges mest imponerende naturlandskap. Vår hytte, som ligger i nærheten av Norges tredje største innsjø, Femunden, tilbyr 45 sengeplasser og er perfekt for både store og små turfolk.

Utforsk Femundsmarka og mer – Fra vår dørstokk kan du vandre langs utallige kilometer med merkede stier, utforske urørt villmark, eller til og med ta en tur over grensen til Sverige og oppleve Grövelsjön Fjellstation. Området er rikt på dyreliv, og du kan være heldig å se spor etter bever, oter, bjørn, eller jerv.

Aktiviteter for alle – Vi har masse leker for barna, både til ute- og innebruk, samt en kjempefin natursti som passer for hele familien. Svukuriset tilbyr også spennende aktiviteter for skoleklasser, grupper, og foreninger, og vi kan hjelpe med å skreddersy et opplegg som passer for din gruppe.

Kom og opplev – Svukuriset er mer enn bare en hytte, det er et sted hvor minner skapes. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et hyggelig opphold hos oss!»

 

I nærheten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sosiale medier
More from this employer
Hattrem Maskin
oktober 26, 2023
Sølen alpinsenter
april 19, 2023
3-visjon AS
april 19, 2023
Rygh Entreprenør
februar 21, 2023
Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet