Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

Heme dine

Hele året
The property
Heme dine, en festival på fjellet, er en årlig festival med fokus på kultur- og naturopplevelser
  • Folkemusikkfestival
  • Sommerleir

Festivalen Heme dine ble arrangert for første gang 8.-10. juli 2016 på Lillerøåsen i Engerdal. Folkemusikken og folkedansen er en viktig del av festivalen, men det vil også være plass til andre sjangre og kultur- og kunstuttrykk.

Festivalen arrangeres på den tradisjonelle setergrenda Lillerøåsen, hvor det fortsatt drives aktiv setring. Setergrenda ligger vakkert til på grensen mellom bjørkeskog og snaufjell ca. 900 moh. Omgitt av vakker natur gir området et mangfold av muligheter til friluftsliv.

Festivalen setter fokus på lokale kultur- og tradisjonsverdier og løfter dette frem, samtidig som vi ønsker å inspirere og bidra med opplevelser man ikke ellers ville hatt muligheten til å oppleve innenfor Engerdals kommunegrenser. Vi vil være en festival for bygdefolket, for hytteeiere, turister og andre tilreisende, og gi gode, sosiale og hyggelige opplevelser gjennom konserter, kurs, turer og hyggelige stunder rundt bålet med naturen som omgir oss.

I nærheten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sosiale medier
More from this employer
Svukuriset Turisthytte
januar 18, 2024
Hattrem Maskin
oktober 26, 2023
Sølen alpinsenter
april 19, 2023
3-visjon AS
april 19, 2023
Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet