Tretopphytta Kraggbua

Tett på naturen

Hytteutleie

Velkommen til tretopphytta vår. Du finner den i Engerdal, CA 250 km nord for Oslo, i ei fjellgrend som heter Granberget. Den har fått navnet Kraggbua fordi den er plassert oppe i noen gamle, trauste furukragger, 7 m over bakken og ca 740 m over havet. Det er 300 meter god sti med lett stigning fra parkeringsplassen. Mulighet for snøscootertransport om vinteren.

 I denne hytta kan du bo både sommer og vinter. Den er vinterisolert og har vedfyring, men utrustet også med gass til ovn og kjøkken, samt solstrøm til lyskilder og tekniske installasjoner (du kan ikke lade mobiltelefon/andre duppeditter). Kraggbua er bygget våren 2014. Vi har veldig hyggelige tilbakemeldinger fra dem som har bodd her!

Her kommer du tett på naturen, med fjellets og skogens skiftende vær og stemninger. Du kan oppleve de høye vinternettene med gnistrende måneskinn, nordlys og vinterkulde, eller den korte og hektiske fjell-våren når fuglene spiller og livet spirer. Du kan også få med deg sommerdager med barskog, bjørk og planter i sin grønneste drakt, og overgangen til en fargesparkende høst

Comments are closed.
X