Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

Nærbutikken Heggeriset Handel

Mat
Handel
Fiskekort
The property
Din nærbutikk i Heggeriset.
  • Dagligvarer
  • Gaveartikler
  • Suvernirer
  • Fiskekort

Vi holder til i Heggeriset sentrum og har det du trenger av dagligvarer. Vi selger også propan, gaveartikler, blomster,fiskekort, mini apotekutsalg, kaffe, spill fra Norsk tipping og lokalmat i form av oster og spekemat. Spør oss også gjerne om å passe på nøklene dine så gjør vi selvfølgelig dette for deg. Vi er opptatt av å yte god service og tar bl.a imot bestilling av varer som kan hentes ferdigpakket hos oss. Kontakt oss pr email eller telefon.

Butikken drives av Idun og Kari, med grendefolk og turister som kundegruppe. Vi selger kaffe og har en fin uteplass hvor du kan nyte en rast og skue utover vakre Engersjøen! Butikken er den viktigste møteplassen for folket i grenda, der alle kjenner alle. Vi har et nært forhold til både fastboende og faste turister. For å komme til butikken så kjører du 45 km nordover fra Trysil til du kommer til enden av Engeren innsjø. Da ligger butikken på høyre side av veien.

Åpningstider: Hverdager 09.00 – 17.00 Fredag 09.00 – 18.00 Lørdag 09.00 – 14.00 Vi har også åpent palmesøndag, skjærtorsdag og langfredag og alle søndager i juli (se nærmere informasjon om dette).

Vi ønsker alle kunder velkommen til en hyggelig handel på butikken vår!

I nærheten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sosiale medier
More from this employer
Svukuriset Turisthytte
januar 18, 2024
Hattrem Maskin
oktober 26, 2023
Sølen alpinsenter
april 19, 2023
3-visjon AS
april 19, 2023
Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet