Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

20okt19:3021:30AnbefaltKonsert med Trond GranlundHeggeriset Samfunnshus

Arrrangementsdetaljer

Engerdal AP og Fagforbundet i Engerdal har med dette gleden av å invitere alle som ønsker til konsert med Trond Granlund 20. oktober kl. 1930 i Heggeriset Samfunnshus. Trond Granlund er en av Norges virkelige musikalske skatter. Han har gledet oss med sin fortellerevne i over 40 år og har inspirert generasjoner. Fra sin oppvekst på Oslo østkant har han gått gradene som rockemusiker på 70-tallet til popstjerne på det glade 80-tallet og fremstår i dag som en av de beste roots- og bluesmusikerne Norge noen gang har produsert.

Trond har gitt oss radiohits som “Bandidos i det fri”, “Himmelvogna” “Meninga med livet”, “Inn i mystikken” og “Killer On the Run”. Han har vunnet spellemannprisen, gitt ut mer enn 25 album, skrevet bøker og deltatt på flere innspillinger enn de fleste norske musikere. Trond Granlund vil synge og spille egne sanger, men vil også presentere egne tolkninger av kjente arbeidersanger. Han har med seg to dyktige medmusikanter som vil løfte konserten ytterligere. Arrangementet er åpent for alle. Alle som vil skal få komme på konsert, dette er ikke et eget arrangement for arbeiderbevegelsen. I tillegg til Engerdal AP støtter også Fagforbundet i Engerdal arrangementet.

No Comments

Post A Comment

Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet