Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

11nov19:0023:59Hemom: Storrøsten/Plassen/Happy Skvett11. 11 kl. 19.00

Arrrangementsdetaljer

Vi avslutter høstsesongen for Heme dines konsertserie, Hemom, med dobbelkonsert, pøb og dansefest i Tune samfunnshus!

11. november blir det konsert med Hans Martin Storrøsten, gitarist fra Folldal som nylig har gitt ut solodebutplata «Primitiv gitar». Hans Martin var på Heme dine med trioen Bare Fjas og Blågras i 2022. I tillegg får vi konsert med Synnøve Brøndbo Plassen, sanger fra Folldal som også har vært på Heme dine tidligere.
Det blir innslag av unge lovende utøvere fra området.

Etter konsertene blir det dans, fest og pøbstemning med gruppa Happy Skvett – garantert god stemning og mye forskjellig dansemusikk.

Denne kvelden får alle frivillige på Heme dine 2023 gratis inngang, og vi skal feire en vellykka festival og sommerleir sammen.

Salg av mat og drikke v/ Haugland kafé (skjenkebevilling).

Tid: Lørdag 11. november kl. 19
Sted: Tune samfunnshus, Sundveien 900, Engerdal
Billett: hemedine.ticketco.events/no/nb/e/hemom_4_2023

PS: Har du lyst til å lære deg å danse? Fredag 10. november inviterer vi alle som vil til lavterskel og uformell samling der det blir mulig å lære noen dansemoves sammen med Sigrid Stubsveen. Mer info kommer.

www.hemom.no
post@hemedine.no

Tid

(Lørdag) 19:00 - 23:59

Sted

Tune Samfunnshus

Arrangør

No Comments

Post A Comment

Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet