Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

12apr19:00Hemom: Odde & Holmen12.4.2024

Arrrangementsdetaljer

Årets andre konsert på Hemom 2024 er med duoen Odde & Holmen som ga ut sin andre plate høsten 2023.
Lokale for konserten er ikke bestemt, men informasjon kommer snart.

Billett kan du kjøp her: https://hemedine.ticketco.events/no/nb/e/hemom_odde__holmen, eller i døra. Det er også mulig å kjøpe årskort her: https://hemedine.ticketco.events/no/nb/e/aarskort_hemom_2024.

Bjørn Kåre Odde (frå Garmo) på bratsj og Sivert Holmen (frå Valdres) på hardingfele utgjer duoen Odde & Holmen. Hausten 2023 kom dei med sitt andre album, “Føreferd” og no får vi oppleve dei på konsert i Engerdal.
Musikken er deira eigne komposisjonar basert på hardingfelemusikk som sømløst blir sydd saman til ein heilskap med improvisasjonar og klangbaserte stykke. Det har ikkje vore spesielt vanleg å kombinere hardingfele med andre strykeinstrument, men duoen har sidan 2012 utforska korleis hardingfela kan få nytt liv i kombinasjonen med Bjørn Kåre sin bratsj.
Sivert og Bjørn Kåre studerte saman på Noregs musikkhøgskule i Oslo for omlag ti år sidan. I 2015 vart dei som duo kåra til Årets Folkemusikar under Folkelarm, og har seinare gjeve ut albumet «Sumarmorgon» og turnert i store deler av Noreg.

Haugland kafé står som vanlig for kafésalg.

Mer informasjon: www.hemom.no

Foto: Kulturfotografen AS, Thor Hauknes
Hemom er støttet av Kulturdirektoratet

Tid

(Fredag) 19:00

Arrangør

No Comments

Post A Comment

Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet