Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

18nov18:00AnbefaltHemom med Stubsveen, Mjøs & Happy SkvettFramnes, Engerdal

Arrrangementsdetaljer

Fredag 18. november avslutter vi Hemoms første år med konsert, stor dansefest, pøb og en skikkelig festkveld i Framnes i Engerdal. Duoen Johanne Mjøs og Sigrid Stubsveen har plateslippkonsert før Happy Skvett spiller til dans. Det blir pøb- og matservering utover kvelden.

Bare å sette av kvelden, for dette blir bra! Velkommen!

Billett: 200,-/100,-,
kjøpes gjerne i forkant her: https://bit.ly/3EvwIUP
Ledige billetter selges i døra.

MJØS/STUBSVEEN

Hvordan spillekvinner fra hver sin kant av landet finner ut at de vil spille sammen, spør du? Tja… Johanne trakterer både fele og hardingfele, og med fela er det musikken fra Nordland og Troms som har fengslet. Sigrid har gjort det til sitt livsprosjekt å spille engerdalsmusikk på fela. To ganske ulike tradisjonar har likevel noen likheter. Slåttane er korte og melodiane kanskje litt rare, og med temperamentsfulle nordlandsslåttar med mye vær, og knudrete engerdalsslåtter som kanskje prater litt mer i koppen, lager Johanne og Sigrid morsomme og varierte konserter som holder deg våken!

HAPPY SKVETT

Happy Skvett er ei gammeldansgruppe med utspring fra Engerdal som så dagens lys i 1991. Den gang med en grunnstamme på syv medlemmer, som var inspirert av trøndergruppa Jhohans. I dag teller gruppa 10 medlemmer.

Happy Skvett er først og fremst kjent for sin utadvendte og glade spillestil, der kontakten med publikum har høyt fokus. Glad og livat gammeldans, ispedd noe swing og cajunrytmer, har vært varemerke siden starten. De første årene var torader, trekkspill, gitar, bass og trommer besetningen, men etter hvert fikk også fela en plass i bandet. Kombinasjonen feler og toradere gir gruppa en særpreget klang.

Arrangør

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet