Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

20apr18:00Hemom: Mari Midtli & Astrid SulheimFjøset i Femundsundet 20.4

Arrrangementsdetaljer

Torsdag 20. april kl. 18 inviterer vi til årets andre konsert i Hemom sitt andre konsertår.
Vi møter de plateaktuelle artistene Mari Midtli (vokal) og Astrid Sulheim (fele) i Fjøset i Femundsundet Nordre. Mari og Astrid slapp felles soloplate, «Skunde deg, jente», 8. mars.

Billett: 250,-/150,-,
kjøpes gjerne i forkant her: https://hemedine.ticketco.events/…/e/hemom_midtli_sulheim.
Ledige billetter selges i døra (kort/vipps).

Det blir servering av kaffe og kaker fra Haugland kafé.

Velkommen til en trivelig konsertkveld!

OM MARI OG ASTRID:
Mari Midtli og Astrid Sulheim er to av dei fremste kvinnelege folkemusikarane i landet. I tillegg er dei tradisjonsberarar for den tradisjonelle vokalmusikken og slåttemusikken i Nord- Gudbrandsdalen. Nå er dei aktuelle med ei felles soloplate med songar og slåttar knytt til kvinner.

Tradisjonelt var det menn som dreiv med slåttespel, derav omgrepet «spelmann». Samstundes er det mange av dei tradisjonelle slåttane som har kvinnenamn. Den vokale folkemusikken har i større grad vore utøvd av kvinner. Denne konserten består av songar og slåttar med kvinnenamn, eller er knytt til kvinner. I denne konserten får du gjennom song og spel møte ulike kvinneskikkelsar. Somme er unge, somme er gamle, somme er «kvæke» og andre er triste. Velkomen til ei triveleg stund med kvinna i høgsetet.

www.hemedine.no

Tid

(Torsdag) 18:00

Sted

Fjøset i Femundsundet Nordre

Arrangør

No Comments

Post A Comment

Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet