Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

11nov10:0023:59Snøscooterens dag Drevsjø 11.11.23Drevsjø 11.11.2023

Arrrangementsdetaljer

SNØSCOOTERENS DAG 2023 

Tradisjon tro sparkes snøscooter sesongen i gang med denne høytidsdagen, et skikkelig sesong Kick Off! Butikkene våre på Drevsjø og i Elverum bugner med masse gode tilbud denne dagen. Snøscooter nyhetene fra Ski Doo & Lynx 2024 finner du hos oss!

Salgsteamet har noen riktig gode kampanjer på lur. Salg av Viltkebab levert av Isterfossen Camp & Fritid på Drevsjø!

Vi avslutter dagen med den tradisjonsrike snøscooter middagen med Tjälknøl og konsert med ikke mindre enn coverbandet Celebrate i samfunnshuset Fjellvang på Drevsjø!

Viltkjøkkenet på Rønningen i Sømådalen serverer sin sagnomsuste Tjälknøl med brokolibaconsalat, brun saus og fløtegratinerte poteter kl. 19:00 i Fjellvang. Bindene påmelding til: stale@motor-service.no / 97000016 for middag bestilling. Kr 340,-

Ultimate muligheten til og legge årets julebord med firma, naboene, foreninga eller vennegjengen til denne kvelden med mat, overraskelser og fest med konsert på Drevsjø til inntekt for Drevsjø Omeng Vell. Øl & Vin salg!

Vår egen auksjonarius forventes dra i gang den årlige auksjonen når middagen er inntatt. Samfunnshuset åpner som vanlig for festdeltagere kl 21:00. Inngang fest kr 250,-

Velkommen alle sammen – vi gleder oss!

Tid

(Lørdag) 10:00 - 23:59

Sted

Fjellvang - Drevsjø

No Comments

Post A Comment

Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet