Anbefalte reisemål

Utforsk stedene i Femund Engerdal. Det er mange forskjellige overnattingssteder, spisesteder, nasjonalparker og aktiviteter klare for deg å oppleve.


Besøk turistkontoret

11mar18:00Konsert med Malin JonssonEngerdal Kirke 11.3.2023 kl 18.00

Arrrangementsdetaljer

Artisten og låtskriveren Malin Jonsson fra Lima i Sverige, nå bosatt i Trysil, ønsker å hylle det svenske 80-tallet. Sammen med den eminente gitaristen Bjørn Løvås fra Trysil besøker de Engerdal kirke for en intimkonsert lørdag 11. mars kl. 18.00.

Malin og Bjørn tolker svenske 80-tallslåter med svenske tekster av artister som Eva Dahlgren, Marie Fredriksson, Imperiet, Niklas Strömstedt, Ulf Lundell og Bjørn Afzelius. Malin veksler låtene med jordnær pauseprat om blant annet egne erfaringer fra 80-tallet. Malin og Bjørn har turnert med denne konserten i både Sverige og Norge i 2021/2022 og har mottatt stående applaus på alle gjennomførte konserter så langt.

Malin skriver vanligvis egne låter i sjangeren melodiøs pop i folketoner med svenske tekster. I 2022 vant hun Björn Skifs musikkpris Rocknallen for sitt solide musikerskap kombinert med engasjementet for de trengende i samfunnet. Hun har tidligere vært nominert til «Årets artist» ved Dalecarlia Music Awards og vunnet Sveriges Radios musikkonkurranse «Svenskstoppen Nästa». De siste fire årene har Malin arrangert veldedighetskonserter i Trysil, som har blitt satt stor pris på.

I 2003 ga Malin ut sin debutsingel under eget navn og har gitt ut tre album. Malin har bodd i Trysil i 10 år. Låtene hennes har blitt spilt på radio i Norden og har utfordret på Svensktoppen fem ganger. Hun har turnert rundt i Sverige, spilt konserter med Björn Skifs og

synger blant annet duett med Mikael Rickfors på et av albumene hennes.

Bjørn Løvås er en anerkjent gitarist i Norge, og han har jobbet fulltid med musikk siden 1998.

Han har blant annet vært med på to gullplater, en med Anne Nørdsti og en med bandet Frøya.

Han er en ettertraktet musiker og aktiv i ulike musikalske sammenhenger.

www.malinjonsson.se

No Comments

Post A Comment

Ta gjerne turen innom Turistkontoret i Engerdal sentrum for en trivelig prat, gode turtips og mer informasjon om Femund Engerdal.
Hopp rett ned til innholdet