Trøan Gård

 Kom til Trøan og nyt naturen. Du er hjertelig velkommen! 

Hytteutleie

Trøan Gård ligger på ca. 700 meter over havet i Engerdal Kommune, nord i Hedmark fylke. Engerdal  grenser til Rendalen i vest, Trysil i sør, Tolga, Os og Røros i nord og en lang grense mot Sverige i øst.

I umiddelbar nærhet til gården har vi 5 hytter til utleie, fra 35m2 til 50m2 og godt utstyrt med alle fasiliteter til 5-6 personer. Hyttene ligger fint spredd i en naturskjønne omgivelser i en furulund og hele området praktisk talt innbyr til turer i skog og fjell både sommer og vinter. Gå direkte ut i skog og mark, sett deg på sykkelsetet eller spenn på deg skiene ved hytteveggen!

Overnatting på Trøan er perfekt for de som ønsker naturopplevelser i uberørt skog- og fjellområder, både på merkede stier og løyper eller helt på egenhånd. Stemning, stillhet og ro er stikkord som går igjen fra våre gjester. I skog og fjell kan man treffe på storfugl, elg, rein og rådyr, og er man riktig heldig kan man i Engerdal få oppleve bjørn, gaupe og jerv.

Her hos oss kan du nyte stillheten. Se opp på en stjernefylt nattehimmel fra hytteverandaen, ro ned med en tur i ren, klar luft og lad batteriene fjernt fra hverdagsstress. 

Kom til Trøan og nyt naturen. Du er hjertelig velkommen!

Comments are closed.
X