kjerran gård

På småbruket Kjærran er det mulighet for å leie hytte i rolige/lugne omgivelser for en natt, en weekend  eller på ukebasis.

Hytteutleie

Kjærran gård :

Koselig hytte i naturskjønne omgivelser i Engerdal, midt i mellom nasjonalparkene Femundsmarka og Gutulia på østsiden av Femunden. Tur- og skiløyper rett ved. Kun 15 min med bil til alpinanlegg på svensk side. 

Om oss: Kjærran ligger i naturskjønne omgivelser midt i mellom to nasjonalparker (Femundsmarka og Gutulia) på østsiden av Femunden i Engerdal kommune. 

Stedet grenser til Storsäteren, Idre i Älvdalens kommune Norra Dalarnas län Sverige. Ligger bare ca. 1750 m fra riksgrensen mot Sverige. 

Gå gjerne inn på Facebook og bli med i gruppen vår Kjærran.  Der kommer vi jevnlig med oppdateringer 

Kontakt oss: Kjærran gård

Mari og John Halvor

Jørgen og Jenny (våre barn) 

Mari ‪95189368, John Halvor ‪45256575

mari-oer@hotmail.com

Om hytta:

Kjærran gård er et lite gårdsbruk ved Valdalsfjellet. Hytta som vi leier ut ligger fint til, litt for seg selv på gården. Det er enkelt å komme frem til hytta hele året. Bilvei helt frem. Mange tur muligheter sommer som vinter. På vinteren er det flere oppkjørte løyper.

Om sommeren er det bra med fiskemuligheter. 

Hytta er beregnet for selvhushold. 

Den har 6 senger og består innvendig av: bad, stue som har åpen løsning med kjøkkenkrok. Den er innredet etter dagens standard med oppvask, komfyr, kjøleskap med fryseboks, samt servise med tallerkener,bestikk og kopper m.m. 

To soverom med plass til 4  i det store og 2 i det minste.   

Varmekilde i hytta er primært fyring med ved. 

Ved inngår i leien. 

Eget sengetøy og håndklær må tas med av de som leier.

Vasking inngår Ikke i leien, det gjøres av dere som leier, eller gjøres av utleier mot et pristillegg.  Sistnevnte må bestilles helst før eller senest ved ankomst og betales direkte til utleier.

Se mer info om hytta, omgivelser og aktiviteter på vår jemmeside www.kjerran.com

(Du kan også følge Kjerran gård på Facebook) 

Comments are closed.
X