Hogstad Hytteutleie

Hogstad hytter består av to enheter: Sommerfjøset og Stallen. Begge hyttene er av god standard med det meste av utstyr. Sommerfjøset er på 50 m2 på ett plan. Det har to soverom med totalt fem sengeplasser (en familiekøye og en dobbeltseng). Stallen er på 45 m2 på ett plan. Den har to soverom med tilsammen fem sengeplasser (en familiekøye og dobbeltseng).

Scooter inn-scooter ut

Hytteutleie

Hytter ved Femund og på Drevjø

Solvor & Knut ønsker dere velkommen inn på vår nedlagte gård. Vi har tre utleiehytter.
 
Vi har to utleiehytter på gården, i tillegg har vi en hyggelig hytte ved Femund. Hytta er uten innlagt vann og strøm (har solcelle) og ligger på vestsiden, så en må krysse Femund. Ski/scooterspor fra Sorken(båtvika),
transport vinter og sommer kan ordnes. Hytta har 7 sengeplasser inkl. sovesofa på stua.
 
Sommerfjøset og Stallen. Hyttene ligger utenfor selve gårdstunet. Hyttene består av stue/kjøkken, bad og to soverom, et rom med 120 cm seng og et rom med familiekøye.
Hyttene er godt utstyrt med dyner/puter (må ta med eget sengetøy/håndklær), og ellers alt du trenger til et kjøkken, begge hyttene har vedfyring (ved inngår i leieprisen).
Vi har lagt vår sjel i å gjøre hyttene hjemmekoselig, slik at her kan du føle hyttekosen krype inn.
Vi ligger nært Drevsjø sentrum, Blokkodden villmarksmuseum, Drevsjøen med flott badestrand på sommeren og muligheter for isfiske på vinteren.
Rett i nærheten til skiløypenett/turstier på Drevsjø. Ikke langt til flere fiskemuligheter og andre aktiviteter som destinasjonen byr på. 
På vinteren kan du rett fra hytta kjøre ut i Engerdals snøscooterløype.
Velkommen til oss som vår gjest.
Comments are closed.
X