Fjellheimen leirskole

Fjellheimen Leirskole

Friluftsliv for alle med utviklingshemming

Leirskole

Fjellheimen Leirskole i Engerdal er åpent hele året utenom jul og påske, og gir tilbud om friluftsliv til mennesker med utviklingshemming.
Vi tilbyr et allsidig friluftsliv året rundt i skogen, på fjellet og på vannet. Fjellheimen Leirskole ligger idyllisk til ved Femundselva, nær Femunden og Femundsmarka. Naturen og omgivelsene gir flotte muligheter for tilrettelagte friluftsopplevelser for elever og ledsagere.  Terrenget i området er vennlig og lett, samtidig som det gir gode muligheter for de som vil ha litt større fysiske utfordringer.
Alle innen målgruppa kan komme hit, uansett alder eller fysiske ferdigheter. Det er lagt godt tilrette for rullestolbrukere. Engerdal kommune har flere steder med universell utforming som Fjellheimen Leirskole benytter.  
Det er ingen begrensninger på hvem som kan bestille plass her. Det kan bestilles fra private, familier, bofellesskap, boliger, arbeidsfellesskap, skoler, eller andre grupper som fyller kriteriene for å være elev her, – alle er velkommen med ledsager.
Vi ønsker alle velkommen til ei uke med tilpasset friluftsliv, hvor man møter nye mennesker og får gode opplevelser innenfor en ramme av trygghet og forutsigbarhet!
Comments are closed.
X