Femund canoe camp

Femund canoe Camp

The Norwegian wilderness by canoe – experience Femundsmarka up close 

Hytteutleie – Glamping

Kanoutleie

Femundområdet utgjør et av de siste store, uberørte villmarksområdene i Sør-Norge og kjennetegnes av runde fjelltopper, eldgamle furuskoger og næringsfattige vassdrag, noen steder omkranset av frodige bjørkeskoger. Femund er Norges andre største innsjø, og befinner seg i et eldorado av en rekke større og mindre sjøer, elver og fiskevann, alle beliggende på et høydeplatå i den svært tynt befolkede kommunen Engerdal.

Med sine mange vann, vakre natur og tørre klima som innbyr til friluftsliv, er Femundsmarka derfor perfekt for både dagsturer i kano, og lengre utflykter. Foruten å gjøre fisketuren betydelig lettere lar en kanotur seg lett kombinere med andre friluftsaktiviteter, som bærplukking, fjell- og sykkelturer.

Selv om Femund kan by på mange solskinnsdager og høye temperaturer, kan du risikere å møte tøffe værforhold. Det er heller ikke lett å vite hvor fisken biter best, hvor man helst bør padle, eller hvordan sikkerheten ivaretas i kano.

Basert på dine ønsker, forutsetninger og de rådende værforhold kan vi sammen med deg skreddersy din villmarksopplevlse slik at du og ditt reisefølge får oppleve Femundsmarka på sitt beste. Med over 40 års erfaring fra området ønsker vi på Femund Canoe Camp deg velkommen til ditt neste villmarkseventyr!

Comments are closed.
X