Båtstø Camping

En perle ved inngangen til Femundsmarka 

Camping

Hytteutleie

Nyt stillhet og fin natur der veien slutter på østsiden av Femunden. Bo i en av hyttene som har vært gamle hus på gården, eller bo i din egen eller telt helt ved bredden av Femunden. Du kan ta deg en fisketur, gå tur i fjellet eller skogen. Du kan ta deg en sykkeltur på en av de stille skogsveiene i området, eller du kan bare slappe av og nyte den storslåtte utsikten av sjø og fjell. Ønsker du å dra på tur enda lenger inn i villmarka, kan du ta rutebåten Fæmund ll til Haugen eller Røa og gå å fiske i de utallige vannene i Femundsmarka nasjonalpark. Ca 2 mil sør for Elgå kan du besøke Gutulia nasjonalpark hvor du kan vandre i uberørt urskog eller spise vaffel på den gamle setra. 

Båtstø Camping har i dag 7 utleiehytter. Alle har innlagt strøm, men ingen har innlagt vann. Det finnes sanitæranlegg med dusj og vaskemuligheter. Vaskemaskin og oppvaskmaskin. 

Det står også en gammel seter ca 12 km sør for Elgå som kan leies ut. Fin telt- og caravanplass. Denne ligger helt ned mot sjøkanten med nydelig utsikt over Femunden.

Comments are closed.
X