Marikroken Seter

Åpen seter hver søndag i juli!

Fra kl 11.00 - 15.00

Vi har gleden av å invitere barn og voksne på Seterdager! Ei levende seter skal ha mange snille dyr, og så langt vi vet er alle våre dyr snille.På setra finnes:kyr, kviger, kalver, geiter, killinger, høner, ender og griser. 

Det er åpent for å klappe og kose med alle dyra på setra, og du kan også få se inn i seterfjøset, og nyte den spesielle lufta.

På Marikroken kan publikum få nærkontakt med geiter, killinger og kalver. Det finnes også andre dyr på setra, som høner og ender.

-  Som tidligere år har vi prøvd å sette en ekstra spiss på arrangementene. Det har vi gjort gjennom enda litt mer kultur i form av ryttere        med hest som kommer over fjellet og besøker oss to av dagene. I tillegg blir det sang og musikk på fire av sommerens fem søndager i      juli, sier Mona Lund som driver setra sammen med Arne Lund.

FØRSTE SØNDAG I JULI 1/7: Tradisjonen tro blir det besøk av hestefolk som kommer over fjellet og spiser setermat med oss og gjestene. Som vanlig er det åpent fra klokka 11.00 til klokka 15.00. Og setermaten blir tradisjonell som tidligere år, samt at vi har mange forskjellige dyr på setra.
Vi gleder oss til å få besøk av "cowboyene" våre fra Trysil Hesteskyss. I tillegg gleder vi oss til gjensyn med «Fjellcountry» som sørger for musikk i setertunet.

ANDRE SØNDAG I JULI 8/7: Denne søndagen blir det underholdning i setertunet med sang og musikk av evigunge Stringers som herjet poplistene på 60-tallet, og turnerte alle danseplasser som fantes på Østlandet. Sammen med setermat og dyr på setra, blir dette garantert en topp dag. Vi gleder oss stort til gjensynet med musikkgutta med sine røtter langs Engersjøen. Åpent fra kl. 11.00 til 15.00.

TREDJE SØNDAG I JULI 15/7: Terje Husdal spiller og synger. Hester var vanlig i fjellene her tidligere. Nå er det en sjeldenhet, og derfor en attraksjon vi byr på, når vi får besøk av "cowboyene" våre som kommer over fjellet på hesteryggen. Med setermat, dyr på setra og hestefølge, gleder vi oss til de staselige dyra kommer. Åpent fra kl. 11.00 til 15.00.

FJERDE SØNDAGEN I JULI 22/7: Denne gangen får vi et gjensyn på setertunet, med en skattet og populær duo innen sang og musikk i regionen. Da kommer Ellen og Bjørn Kveen for å spille og synge for oss. Med deres rikholdige musikkbag, kan vi forvente oss mange godbiter, og vi gleder oss stort til å få musikere fra Nordres tak til Marikroken. Sammen med dyr og setermat, er vi sikre på at dette blir en god miks. Åpent fra kl. 11.00 til 15.00.

ÅRETS FEMTE OG SISTE SETERDSAG 29/7: Sommerdagene avsluttes med våre naboer fra nord, da folket fra Stabburshaugen inntar Marikroken for å spille og synge i regi av Berit Dønheim og Jo-Gaute Åsgård. Duoen har gjestet oss tidligere, og vi er sikre på at dette blir en ubetinget suksess. Vi tror på en ny flott opplevelse fra musikantene i Heggeriset, og kan love god setermat i tradisjonsomgivelser på en seter i aktiv drift. Åpent fra kl. 11.00 til 15.00.

 

Grupper

Familiepakke (2 voksne og fritt antall barn) 

Grupper (10 pers. eller mer) kan forhåndsbestille utenom faste åpningsdager.

Ta kontakt for pris / tilbud.

Bestilling av grupper må gjøres minimum 2 dager før ankomst grunnet forberedelser av den mat som gruppen ønsker. 

 

Slik finer du oss: Gode seterveger fører opp til setra fra riksveg 26, like ved kommunesgrensa mellom Trysil og Engerdal. Avstanden er ca. 7,5 kilometer, og det er skiltet både ved riksvegen og ved setra. På turen opp til setra passeres noen av de kjente Røafallene